Els menus de grups estàn pensats per a taules més grans de 15 persones.
Cal fer la reserva prèvia de la taula i comunicar els segons plats escollits. S'ha d'avisar com a mínim amb una setmana d'antelació.
Si tens alguna intolerància o ets vegà/vegetarià, comunica-ho a l'hora de fer la reserva.
Menú de grups 1
Pica pica
Salmó marinat amb advocat, tomàquet xerri saltat i ruca
Croquetes de pernil ibèric amb maionesa picant
Gambes a la brasa amb salsa yakitori, dauets de mango i porradell
Raviolis de rostit amb salsa de ceps i teula de parmesà
Coca de full amb ceba dolça formatge brie i xampinyons portabello
Segons a escollir
Arròs de cranc blau, gambes i calamar
Arròs de ceps amb ventall ibèric i pebrots del padró
Llom de bacallà amb puré d'albergínia a la brasa, oli d'alls tendres i xips
Galta de vedella amb cremós de patata la seva salsa
Postre (a escollir)
Pastís de formatge amb melmelada de maduixes
Brownie de xocolate amb festucs crema de xocolata blanca i el seu gelat
o
Pastís
Beguda i cafè a part, IVA inclòs
36€
Menú de grups 2
Pica pica
Cloïsses a l'allet
Croquetes d'ànec i foie amb cremós de poma
Coca de full amb ceba dolça, formatge brie i xampinyó portobello amb oli de tòfona
Burrata amb pètals de tomàquet i oli d'olives negres i anxova
Tataki de tonyina amb verduretes, mango, guacamole i maionesa picant
Segons a escollir
Arròs de gamba de costa calamar, musclos i escopinyes
Arròs negre amb pop a la brasa
Melós de xai amb formatge bri la seva salsa cremós de patata i escal·lònies
Magret d'ànec amb pinya saltada reducció d'Oporto i fruits vermells naturals
Turbot a la donostiarra i espàrrecs, tirabecs i col saltats
Postre
Assortit de postres
o
Pastís
Beguda i cafè no inclós, pa i IVA inclòs
40€