Menú de grups

Els menus de grups estàn pensats per a taules més grans de 15 persones.

Cal fer la reserva prèvia de la taula i comunicar els segons plats escollits. S'ha d'avisar com a mínim amb una setmana d'antelació.

Si tens alguna intolerància o ets vegà/vegetarià, comunica-ho a l'hora de fer la reserva.

 

MENÚ 1 


PER COMPARTIR

Xapata amb anxoves del Cantàbric i tomàquet
Croquetes de confit d'ànec amb poma i parmesà
Cruixents de formatge de cabra i codony
Carpaccio de vedella amb encenalls de foie,
ruca i avellanes
Caneló de rostit amb ceps
-
SEGONS A ESCOLLIR
Arròs de gamba de costa calamar, cloïsses i musclos
Magret d'ànec amb poma, reducció d'Oporto i foie
Galta de vedella guisada amb cremós de patata,
fruits secs i xips
Rèmol a la donostiarra i verdures saltades
Calamar patagònic amb cansalada a baixa temperatura
espàrrecs verds i reducció de taronja
-
Crema de maduixes i anglesa amb fruits vermells i sorbet de gerds
Brownie de xocolata blanca amb la seva mousse de mango i gelat
Coulant de xocolata negra i gelat de vainilla
-
38 € Beguda a part
IVA, pa inclòs

MENÚ 2 


PER COMPARTIR
Carpaccio de Picanya madurada amb salsa d’envinagrats,
mostassa i amb encenalls de foie
Carxofes confitades amb pinyons i pernil ibèric
Tataki de tonyina amb salsa yakitori i verdures
Calamars a l'andalusa amb maionesa cítrica
Canelons de vedella i bolets amb parmesà
-
SEGONS A ESCOLLIR
Ració d'espatlles de xai rostida al forn amb
cremós de moniato amb la seva salsa i fruits secs
Entrecot de vedella a la brasa amb patata caliu
Llom de bacallà amb cremós de patata bolets confitats i ibèric
Ventall de porc ibèric amb salsa formatge blau, poma i pebrots del padró
Arròs de gamba i calamar amb musclos (Min 2 persones)
-
Pastís de formatge amb fruits vermells
Escuma de crema catalana amb sorbet de mandarina
-
44€ IVA, pa, aigua i vi de la casa inclós

MENÚ 3

TOT A COMPARTIR
Xapata amb anxoves del Cantàbric
Croquetes de pernil ibèric amb maionesa picant
Torradetes de Steak tàrtar amb ou de guatlla tòfona i patates palla 
Caneló de rostit amb ceps i parmesà
Cassola de sortit de closca al vapor amb cítrics
Risotto amb ceps parmesà i sobrassada
Fideuà negre amb calamar, sèpia i escopinyes
Cruixents de formatge de cabra i codony amb reducció de taronja
Tagliatta de vedella (carn de vedella, ruca, tomàquet xerris saltats, parmesà i vinagreta de pinyons)
Broquetes de gamba de costa a la brasa
-
Sortit de postres per compartir

50€ amb beguda inclosa (aigua, vi de la casa, cerveses i refrescos a taula)
IVA i cafè inclòs