Menú de grups

Els menus de grups estàn pensats per a taules més grans de 15 persones.

Cal fer la reserva prèvia de la taula i comunicar els segons plats escollits. S'ha d'avisar com a mínim amb una setmana d'antelació.

Si tens alguna intolerància o ets vegà/vegetarià, comunica-ho a l'hora de fer la reserva.

 

Menú de grups 1

Pica pica

Salmó marinat amb advocat, tomàquet xerri saltat i ruca

Croquetes de pernil ibèric amb maionesa picant

Gambes a la brasa amb salsa yakitori, dauets de mango i porradell

Raviolis de rostit amb salsa de ceps i teula de parmesà

Coca de full amb ceba dolça formatge brie i xampinyons portabello

Segons a escollir

Arròs de cranc blau, gambes i calamar

Arròs de ceps amb ventall ibèric i pebrots del padró

Llom de bacallà amb puré d'albergínia a la brasa, oli d'alls tendres i xips

Galta de vedella amb cremós de patata la seva salsa

Postre (a escollir)

Pastís de formatge amb melmelada de maduixes

Brownie de xocolate amb festucs crema de xocolata blanca i el seu gelat

o

Pastís

Beguda i cafè a part, IVA inclòs

36€

Menú de grups 2

Pica pica

Cloïsses a l'allet

Croquetes d'ànec i foie amb cremós de poma

Coca de full amb ceba dolça, formatge brie i xampinyó portobello amb oli de tòfona

Burrata amb pètals de tomàquet i oli d'olives negres i anxova

Tataki de tonyina amb verduretes, mango, guacamole i maionesa picant

Segons a escollir

Arròs de gamba de costa calamar, musclos i escopinyes

Arròs negre amb pop a la brasa

Melós de xai amb formatge bri la seva salsa cremós de patata i escal·lònies

Magret d'ànec amb pinya saltada reducció d'Oporto i fruits vermells naturals

Turbot a la donostiarra i espàrrecs, tirabecs i col saltats


Postre

Assortit de postres

o

Pastís

 

Beguda i cafè no inclós, pa i IVA inclòs

40€